Büfé, horgászbolt

A horgásztavunk területén található a büfé, melyben megvásárolhatók különböző üdítők, ásványvizek, szeszesitalok (sör, ill. többféle rövidital) és nassolnivalók (keksz, chips, ropi, csokoládé,stb.) Nyáron jégkrémes pult gondoskodik a hűs nasiról és természetesen kávéval is rendelkezésére állunk vendégeinknek.

A tavon üzemelő horgászbolt a csalikon és etető anyagon kívül próbál minél több olyan árut beszerezni amelyre a horgásznak szügsége lehet. Az előírásainknak megfelelően szakál nélküli horog , fertőtlenítő minden esetben megvásárolható.

BOGRÁCSOLÓ, FŐZŐHELY

Ma már a szabadtéri programokhoz hozzá tartozik a főzési lehetőség is. Ezért bográcsoló, nyársaló került kialakításra a területen. Aki csak az otthonról hozottat szeretné megmelegíteni, annak gáztűzhelyt helyeztünk el a kerti konyhában. Bográcsot térítésmentesen, fát térítés ellenében tudunk biztosítani!

Kültéri zuhanyzó

Egyre melegebbek a nyarak, ezért a legnagyobb melegben bárki igénybe veheti a kültéri zuhanyzót, amely térítésmentesen használható.

Parkoló

A gépkocsik a területen belül zárt helyen parkolhatnak! A parkolás térítésmentes és a fák hűs árnyékában került kialakításra