Horgászat

A horgásztó 2 részből áll,a sportoldal (1.tó) és napijegyes oldal(2.tó)

‘1.tó: sporthorgász oldal, a nagy pontyok birodalma. Horgászható:belépőjegy+horgászjegy megváltása után,csak felnőtt 14 év feletti állami jeggyel rendelkező vendégeinknek.Kötelező előírás a szakál néküli horog ,a pontymatrac és a fertőtlenítő használat, valamint a nagy méretű kiemelőszák.. Mérettől függetlenül minden halat (a szürkeharcsa kivételével) vissza kell helyezni a vízbe.

Fonott főzsinór használata TILOS és mind két oldalon az egy horgos kézség a megengedett!

2-es tó két féle rendszerben működik.

a, Napijegy: a belépő és horgászjegy mellett meghatározott értékben hal elvitelre is feljogosít
b, Sporthorgászjegy:csak a belépőjegy és a horgászat árát foglalja magába, de az elvitelre szánt hal napi áron megvásárolható!

Pontymatrac fertőtlenítő és kiemelő szák használata kötelező!
Ezen az oldalon gyermek jegy is váltható 14 év alatti vendégeink részére,1 botos kézségre

ÉJSZAKAI HORGÁSZAT

A szállóvendégeink részére minden esetben biztosítjuk az éjszakai horgászat lehetőségét.

Nem szálló vendégeink részére csak 24órás jegyet adunk ki, minden esetben ESTI KEZDÉSSEL és előzetes bejelentkezés alapján!

HALAINK

A tóban minden magyarországon őshonos halfajta fellelhető..A legnagyobb mennyiségben a ponty található a vízben. 20 éve ,amióta működünk a viz még nem volt lehalászva ezért sokszor meglepetéseket okoz a kifogott halak nagysága is. Az ‘1.. tó a nagy halak birodalma de a 2. tó is rejt meglepetéseket ,hiszen a 4kg feletti hal innen sem vihető el. Az 1. tóba kuriózumként több mázsa tokhal lett telepítve, míg a 2. vízben idény jelleggel az afrikai harcsa is megtalálható. Mindkét víz bővelkedik ragadozó halakban különösen a szürkeharcsa állomány jelentős.

Ponty, Amúr, Kárász, Dévér, Bodorka, Jászkeszeg, Balin, Süllö, Csuka, Harcsa, Tokfélék,Busa, Amerikaiharcsa.

A vizünk törpeharcsa mentes.